Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka z serem ricotta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 250 g
ser ricotta 200 g
migdały płatki
natka pietruszki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka z serem ricotta

Dokładnie mieszamy ser risotta z posiekaną natką pietruszki i migdałami. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Szynkę kroimy w plastry i smarujemy masą serową.
Zwijamy plastry szynki, każdy powstały rulon kroimy lekko po skosie na mniejsze części i spinamy je wykałaczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tika4444 25.05.2011 19:52
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak