pasta torunska

pasta torunska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogurt naturalny

    1 mały
  • biała rzodkiew

    1 szt
  • garść prażonych orzeszków archidowych

  • sól, pieprz

  • ser biały

    1/4 (twarogowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiew oczyścić i zetrzeć na tarce z dużymi otworami lub drobniutko posiekać.Ser przetrzeć przez sito i wymieszać z jogurtem,Orzech drobniutko posiekać i wymieszać z masą serową i startą rzodkwią,doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna Jussstiii

01.09.2011 10:34
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat