Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SURÓWKA Z KALAREPY I RZODKIEWKI

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

koperek 1 pęczek
kalarepa 4 sztuki
rzodkiewka 3 pęczki
śmietana 1/2 szkl.
sól - do smaku
pieprz - do smaku
cukier - do smaku
Kwas cytrynowy Prymat - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z KALAREPY I RZODKIEWKI

Rzodkiewki oczyścić, umyć. Kalarepę umyć, obrać. Rzodkiewkę oraz kalarepę zetrzeć na tarce. Rzodkiewkę i kalarepę oraz posiekany koperek wymieszać, dodać śmietanę, do smaku cukier, sól oraz kwasek cytrynowy. Wymieszać. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak