Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos Wielkanocny z białą kiełbasą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bigos 2 kg
biała kiełbasa 3 szt
masło klarowane 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos Wielkanocny z białą kiełbasą

2 słoiki bigosu z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/124179/bigos-wielkanocny.html wyłożyć do garnka z klarowanym masłem, wymieszać i zagrzać do małym ogniu, dodać białą kiełbasę pokrojoną na mniejsze kawałki i doprowadzić do wrzenia, przełożyć do żaroodpornej miski, podawać gorący.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 29.02.2012 21:09
zbliża się czas na ten bigos :o)
Misiek1 28.04.2011 14:51
smacznie wygląda
bejciu24 27.04.2011 21:32
uwielbiam domowy bigos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak