Składniki:
kapusta kiszona | 2000 g |
kapusta biała | 1500 g |
kiełbasa zwyczajna | 500 g |
cebula | 200 g |
mąka przenna | 60 g |
tłuszcz | 150 g |
pieprz | do smaku |
koncentrat pomidorowy | do smaku |
boczek wędzony | 325 g |
wieprzowina | 750 (bez kości) |
kapusta kiszona | 2000 g |
kapusta biała | 1500 g |
kiełbasa zwyczajna | 500 g |
cebula | 200 g |
mąka przenna | 60 g |
tłuszcz | 150 g |
pieprz | do smaku |
koncentrat pomidorowy | do smaku |
boczek wędzony | 325 g |
wieprzowina | 750 (bez kości) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: