Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mini mielone według Agi

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
jajko
kajzerka
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Mini mielone według Agi

Kajzerkę namaczamy,odciskamy i razem z jajkiem dodajemy do mięsa.Doprawiamy solą i pieprzem.Formujemy malutkie kotleciki i obtaczamy w bułce tartej.Smażymy na rozgrzanym tłuszczu.To jest mój pomysł na niejadka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 14.10.2012 17:27
super
irenka 03.03.2012 21:01
super
AGNIESZKA144 17.01.2012 17:56
super
tomek18 07.11.2011 08:23
lubię mielone
Adamorek 06.11.2011 11:36
ładnie podane
Wacław 12.10.2011 14:49
pyszne a jak pieknie podane !
Ania67 15.09.2011 07:50
super
Kopiko1983 28.08.2011 19:15
Pycha!
ronald88 22.05.2011 09:01
super
Kuchareczekjeden 27.04.2011 20:50
świetne
Krystyna32 27.04.2011 15:53
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak