Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna według Agi

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczypiorek 1 pęczek
masło 1 łyżka
majonez 3 łyzki
sól
rzodkiewka 1 (czerwona)
jajko ugotowane na twardo 8 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna według Agi

Ugotowane jajka mielimy w maszynce do mielenia mięsa.Szczypior płuczemy i drobno siekamy.Rzodkiewki myjemy i trzemy na jarzynowej tartce.Wszystko przekładamy do jednej miseczki,dodajemy masło,majonez i doprawiamy.Dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 10.12.2011 08:47
pyszna !
Papryczka 21.10.2011 16:45
smaczna
Emiliozo 16.09.2011 10:14
swietna
FAFIK 06.07.2011 18:57
Uwielbiam takie jedzonko!
jeta72 08.06.2011 14:50
pycha na śniadanko
motomaniak 30.05.2011 19:38
pyszne
Justyna Jussstiii 10.05.2011 10:58
pyszne
Krystyna32 03.05.2011 10:05
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak