Składniki:
pierś z indyka | 40 dag |
marchew | 7 dag |
pietruszka | 7 dag |
seler korzeniowy | 7 dag |
por | 5 dag |
cebula | 10 dag |
rosół warzywny | 1 szklanka (kucharek) |
olej | 4 łyżki |
ziele angielskie | 5 ziaren |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
sól | |
pieprz |
pierś z indyka | 40 dag |
marchew | 7 dag |
pietruszka | 7 dag |
seler korzeniowy | 7 dag |
por | 5 dag |
cebula | 10 dag |
rosół warzywny | 1 szklanka (kucharek) |
olej | 4 łyżki |
ziele angielskie | 5 ziaren |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: