Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z pieczarkami według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
pieczarki 30 dkg
jajko
sól
szczypiorek
bułka
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z pieczarkami według Agi

Pieczarki obieramy,kroimy w kosteczkę i podsmażamy na tłuszczu.Doprawiamy.Przekładamy do miseczki.Szczypiorek siekamy i dodajemy do pieczarek.Wcześniej namoczoną,odciśniętą bułkę dodajemy razem z jajkiem do mięsa.Doprawiamy i dokładnie mieszamy.Łyżką nabieramy porcję mięsa,rozpłaszczamy w rękach,nakładamy trochę pieczarek,zlepiamy,obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym tłuszczu.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AGNIESZKA144 01.03.2012 20:49
pyszne
Wiesława1 27.01.2012 17:18
super!!!!!!1
Ania67 28.09.2011 20:27
rewelacja
kejt2 12.09.2011 17:03
kotlety są pyszne,robię bardzo podobne
owca441 28.07.2011 22:59
mniam pyszne
Natalia40 27.07.2011 21:22
pyszne
Rybciia 16.05.2011 13:39
pyszne;)
ronald88 15.05.2011 11:13
super
Justyna Jussstiii 10.05.2011 10:57
super
anemon 07.05.2011 07:06
Już same kotlety mielone są smaczne, a z pieczarkami - pycha.
Grazyna0211 04.05.2011 14:18
pyszne danie
MAŁGORZATA108 26.04.2011 20:11
Fajna przekąska.
agnieszka137 26.04.2011 19:32
apetycznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak