Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab ze śliwką według Agi

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1 1/2 kg
śliwki suszone
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Schab ze śliwką według Agi

Ładny kawałek schabu myjemy,osuszamy,obsypujemy solą i pieprzem.Wkładamy na noc do lodówki.Następnego dnia po środku przez całą długość robimy w schabie dziurę i napełniamy ją namoczonymi wcześniej śliwkami.Wkładamy do naczynia żaroodpornego i podlewamy troszkę olejem i wodą.Pieczemy około 1 1/2 godziny od czasu do czasu polewamy tłuszczem z naczynia.Polecam.Pycha:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 19.12.2011 14:59
lubię taki
iza15 14.12.2011 12:57
pyszny
iza15 14.12.2011 12:57
pyszny
Ania67 02.10.2011 09:31
wygląda bardzo apetycznie
piotereq 11.08.2011 10:02
pycha
kochanyptysiu 09.06.2011 20:53
moj ulubiony
Justyna Jussstiii 14.05.2011 09:20
pycha
Krystyna32 02.05.2011 09:05
extra
Kuchareczekjeden 27.04.2011 20:52
jeśli smakuje tak jak wyglada to super
Emilia22 26.04.2011 19:34
apetyczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak