Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zajączek wielkanocny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt z pięciu jaj ubić
śmietana 30% 400 ml
płatki czekoladowe

Przepis i sposób przygotowania na: Zajączek wielkanocny

1. Upiec biszkopt. Po ostygnięciu wyciąć kształt zajączka, ostudzić i przekroić wzdłuż
2. Przygotować masę: Ubić śmietanę dodając cukier waniliowy oraz na końcu płatki czekoladowe
3. Masą przesmarować ciasto wzdłuż i na zewnątrz. Przyozdobić pisakami cukrowymi i posypka kolorową.

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernadetta2 04.04.2012 20:06
ciekawy
Faustyna 07.07.2011 09:26
Zajączek Wesołek :) Uroczy:)
ewasylwia 26.04.2011 16:19
fajny zajączek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak