Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchewka na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka mrozona mini 1 opakowanie
masło 2 łyżki
mandarynki 5 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Marchewka na ciepło

Marchewkę podgotuj przez około 15 min. Pod koniec gotowania dodaj do wody odrobinę soli. Z mandarynek wyciśnij sok. Gorące marchewki przełóż do miseczki, leciutko posol i popieprz,polej sokiem z mandarynek, dodaj masło i wymieszaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 12.02.2014 11:03
bardzo lubię marchewkę do obiadu, a Twój sposób jest bardzo ciekawy... :)
kuklik 05.02.2014 15:37
ciekawa marcheweczka
Pani Domu 05.06.2013 12:38
muszę spróbować z mandarynkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak