Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa wiejska

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso z karku 5 kg
mięso cielęce z łopatki 5 kg
sól 17 dag
pieprz Prymat 3 dag
czosnek ząbki do smaku
Ziele angielskie całe Prymat 10 g

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa wiejska

Czosnek miażdżymy i rozcieramy z przyprawami. mięso kroimy w kostkę ok. 2na2 cm i łączymy z przyprawami. Nadziewamy luźno jelita wołowe i rozwieszamy w chłodnym miejscu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andrzej10 06.08.2012 08:06
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak