Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa krajana do gotowania

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso 10 kg
tłuszcz 1-2 kg
sól 15 dag
pieprz 3 dag
czosnek ząbki do smaku
woda 1 l
Ziele angielskie całe Prymat 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa krajana do gotowania

Mięso przygotowujemy jak na kiełbasy krojone dajemy tłuszcz przyprawy i wodę. Następnie luźno je nadziewać. Można je również uwędzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andrzej10 06.08.2012 08:06
super
novita23 08.05.2011 22:06
mniaaam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak