Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka pieczarkowa z kukurydzą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza 1 puszka
ogórek konserwowy 2 szt
szczypiorek
majonez
pieprz
sól
sok z cytryny
pieczarki 9 dużych sztuk
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka pieczarkowa z kukurydzą

Pieczarki dokładnie umyć i pokroić w cienkie plastry, posolić, skropić sokiem z cytryny. Jajka i ogórki pokroić w kostkę. Do naczynia włożyć pieczarki, kukurydzę, jajka, ogórki i drobno posiekany szczypiorek. Polać majonezem, doprawić do smaku i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 12.10.2011 19:09
fajna
Małgorzata72 05.05.2011 14:40
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak