Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z farszem tuńczykowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

koncentrat pomidorowy 1 łyżka
Pieprz biały mielony Prymat
sól
natka pietruszki
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 8 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z farszem tuńczykowym

Jajka pokrój wzdłuż na pół, wyjmij żółtka. Odsącz tuńczyka z zalewy. Do miski wrzuć żółtka, tuńczyka, posiakaną natkę i koncentrat, dokładnie wymieszaj, dopraw do smaku i wypełnij masą połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 14.07.2012 08:00
takie lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak