Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Górolska kanapecka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oscypek 1 mały
ogórek kiszony 1 szt
cebula 3 krążki
olej rzepakowy 1 łyżeczka
sałata
suszona pietruszka
masło do smarowania
wafle ryżowe 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Górolska kanapecka

Wafle smarujemy masłem i kładziemy na nich po listku sałaty. Następnie na każdym kładziemy 3 plasterki oscypka. Ogórek kiszony obieramy, kroimy w kosteczkę, a następnie mieszamy z posiekaną cebulą oraz olejem rzepakowym. Na wafle nakładamy po porcji ogórkowej sałatki, a całość przyozdabiamy suszona natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 03.10.2013 21:05
Zdrowe śniadanie to podstawa
wedith1 27.05.2012 20:34
Mmmm! Oscypek, ogóreczek,..... same pyszności!!!!
smakowita 20.04.2012 21:05
smaczna propozycja
wojr63 17.03.2012 18:35
coś pysznego tylko daleko mam do zakopanego żeby kupić oscypek
Ewelina47 14.01.2012 09:33
piękna i na pewno pyszna
Małgosia6 18.10.2011 23:44
oscypek mniam
anoosia 18.08.2011 09:47
ekstra!!!
monisia1977 25.05.2011 11:49
pycha
halinka1011 25.04.2011 21:08
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak