Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łopatka smażona z cebulką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 50 dkg
sól
Kucharek przyprawa uniwersalna
margaryna do smażenia
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: łopatka smażona z cebulką

Mięso myjemy posypujemy solą i dajemy na patelkę z rozgrzaną margaryną.Gdy się podsmaży posypujemy kucharkiem podlewamy wodą.Dodajemy pokrojoną cebulę i dusimy do miękkości.Podajemy z ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 25.05.2013 21:22
super mięsko
Krystyna32 03.09.2011 00:12
super
agnieszka214 26.04.2011 09:37
pycha
agnieszka214 26.04.2011 09:36
apetyczne
agnieszka214 26.04.2011 09:36
apetyczne
agnieszka214 26.04.2011 09:36
apetyczne
agnieszka214 26.04.2011 09:36
apetyczne
agnieszka214 26.04.2011 09:36
apetyczne
Emilia22 25.04.2011 11:24
jaka smakowita

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak