Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane na dwa sposoby

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 200 gram
pietruszka zielona do smaku
szynka konserwowa 200 gram
cebula biała 1 duza
szczypiorek do smaku
majonezdo smaku
masło łyżka
jajko ugotowane na twardo 10 -15 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane na dwa sposoby

I sposób:
Pieczarki zetrzeć na tarce, usmażyć na maśle, wymieszać z żółtkami, majonezem i pietruszką zieloną, faszerować jajka- połówki białek.

II sposób:
Szynkę zmielić wymieszać z cebulą pokrojoną w kosteczkę, żółtkami, majonezem, szczypiorkiem i faszerować jajka- połówki białek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maniek2 12.09.2012 20:45
uwielbiam
mela25 23.04.2012 10:29
super przepis
iknbozka 05.04.2012 10:12
smaczne
Katarzyna74 02.02.2012 08:56
fajna przekąska
Lidia6 05.11.2011 21:23
bardzo smacznie i ładnie wyglądają
Ewelina47 11.09.2011 20:31
uwielbiam jajka faszerowane
kriso 06.09.2011 20:29
fajny przepis
caroline1983 18.08.2011 12:46
lubie takie jajka, sa smaczne i efektowne
Robert10 13.08.2011 16:20
pyszna przystawka
Elżbieta17 28.07.2011 09:59
Pyszniutkie takie jajeczka:)
Halusia 23.07.2011 20:03
Pyszniutkie!
motomaniak 15.07.2011 11:47
fajne
barbara11561 10.05.2011 09:39
Rewelacja takie jajeczka:)
patusia 25.04.2011 12:24
fajne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak