Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada szpinakowa z łososiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szpinak mrożony 500 gram
masło 2 łyżeczki
czosnek ząbki 3 sztuki
jajko 5 sztuk
śmietana 12% 3 łyżki
łosoś wędzony plastry 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada szpinakowa z łososiem

Szpinak poddusić na maśle z czosnkiem przeciśniętym przez praskę, pod koniec dać żółtka, i pianę ubita z białek.Wymieszać i rozsmarować na dużej blaszce, piec 15 minut w 180 stopniach. Ser utrzeć ze śmietana posmarować zimne ciasto , ułożyć łososia i zwinąć w roladę. Schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

V_kuchareczka 15.06.2012 09:55
wygląda apetycznie
Emilia21 23.04.2012 11:29
mmm
Emilia21 23.04.2012 11:29
mmm
iknbozka 30.01.2012 11:48
super
Renataj 29.01.2012 19:08
Wygl?da super i pewnie tak samo smakuje
alaaa 29.11.2011 18:55
wygląda znakomicie
forgielka 12.10.2011 14:13
muszę spróbować
Edyta31 24.09.2011 21:59
świetny pomysł
Renia1 17.09.2011 15:28
ooo super, z moich ulubionych skladnikow
Marybeth
Marybeth 04.09.2011 09:55
Wow!
barbara11561 25.08.2011 19:14
super wygląda
Zoso 07.07.2011 23:17
super wygląda
eli82 29.06.2011 11:05
robię podobną :-) pycha
IZABELA29 13.06.2011 08:33
apetycznie
basia70 02.06.2011 10:21
super
anoosia 24.05.2011 12:59
świetnie wygląda!
Robert10 15.05.2011 17:20
pięknie prezentuje się
patusia 25.04.2011 12:23
Wygląda rewelacyjnie :)
Emilia22 25.04.2011 11:24
smakowicie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak