Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mizeria po węgiersku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 50 dkg
cebula 1 szt
ocet winny 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: mizeria po węgiersku

Umyte i osuszone ogórki ścieramy na plasterki na specjalnej tarce,dodajemy do nich pokrojona w krążki cebulę i mieszamy,lekko solimy i odstawiamy by sałatka nabrała odpowiedniego smaku,doprawiamy octem i pieprzem.Przed podaniem oprószamy słodką papryka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 19.08.2011 21:13
Uwielbiam taką.
Iwusia 19.08.2011 20:10
czasami robię podobnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak