Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do jajek - serowo-rzodkiewkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser sałatkowy Attikos 1/2 op.
rzodkiewki 5 szt
majonez 2 łyżeczki
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do jajek - serowo-rzodkiewkowy

Z przekrojonych na pół ugotowanych 5 jajek, wyciągnąć żółtka, które rozdrobnić widelcem, dodać ser sałatkowy Attikos typu feta, rozdrobnić i wymieszać z żółtkami, dodać drobno posiekane rzodkiewki , dodać 2 łyżeczki majonezu, doprawić kolorowym pieprzem i dokładnie wymieszać, farszem napełniać połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Żaneta1 04.12.2011 18:16
super pomysl

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak