Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczno-tuńczykowa z rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
jajko ugotowane na twardo 3 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt
natka pietruszki 1 szt
Pieprz biały mielony Prymat
rzodkiewka 4 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczno-tuńczykowa z rzodkiewką

Do tuńczyka dodajemy posiekana dymkę ,pietruszkę ,pokrojone jajka i startą rzodkiewkę mieszamy .doprawiamy pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

1j1o1l1a1 24.04.2011 15:13
smaczna, ale...mi brakuje jeszcze w tej sałatce kukurydzy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak