Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziane pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 20 dag
masło 1 łyżka
natka pietruszki
majonez 2 łyżki
rzodkiewka 1 szt
jajko ugotowane na twardo 8

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziane pieczarkami

Jajka gotujemy ,obieramy ze skorupki i przekrawamy wzdłuż .Wyciągamy żółtka. Pieczarki czyścimy ,ścieramy na tarce o grubych oczkach i przesmażamy na maśle. Studzimy .W miseczce miksujemy blenderem żółtka,pieczarki ,natkę pietruszki .Dodajemy majonez .Jajka układamy na liściach sałaty i szpryca nakładamy farsz z pieczarek i żółtek.Ozdabiamy plasterkami rzodkiewki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 21.06.2012 21:18
fajnie , musze wypróbowac
Ewa111 17.01.2012 18:28
smaczne i pięknie podane
Justa32 27.11.2011 11:52
smaczne
anemon 22.10.2011 19:43
Smaczna przystawka.
Halusia 13.09.2011 06:42
Pięknie wyglądają :)
evita0007 18.05.2011 13:39
lubię takie ;-)
Jolanta_P-S 13.05.2011 11:54
przepis brzmi smacznie
Margo1 13.05.2011 09:17
ale śliczne
bietka 13.05.2011 08:54
pyszne:)
romanrafal
romanrafal 11.05.2011 16:35
jadłem są super
Mirka-Ludomila 30.04.2011 08:12
super
barbara11561 28.04.2011 10:25
Pyszne:)
edyta44 27.04.2011 20:50
smaczne
ben-ka 25.04.2011 11:26
takie są najlepsze !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak