Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10 szt.
cebula 2 szt.
parówka drobiowa 5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka gotujemy na twardo. Kroimy wzdłuż. Wydrążamy.

Jajka siekamy drobno, dodajemy drobną, podsmażoną cebulkę, drobno pokrojone i podsmażone parówki, całość mieszamy, doprawiamy do smaku. Możemy dodać drobny szczypiorek.

Skorupki faszerujemy farszem i przykładamy do talerzyka z bułką tartą.

Podsmażamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 25.06.2012 19:15
dobre
kasienka23 10.01.2012 12:58
lubię takie
Ewelina38 04.10.2011 07:45
z parówką nigdy nie robiłam ale jadłam - są pyszne :)
daria899 16.06.2011 21:05
dobre
rosik93 13.05.2011 23:13
super
iwona332 30.04.2011 11:36
super
Krystyna32 26.04.2011 09:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak