Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczna awanturka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól
pieprz
plastry pomidora 10 sztuk
zieeninka
jajko ugotowane na twardo 6 jaj
cebula czerwona 1 szt
sardynki 1 (w oliwie)

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczna awanturka

Jajka kroimy na połowę, wzdłuż, wyjmujemy żółtka, białka układamy na deseczce. Sardynki rozcieramy z cebulą, dodajemy żółtka, ucieramy dokładnie. Białka wypełniamy masą, układamy na plasterkach pomidora i przybieramy zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata72 25.04.2012 12:19
pychota
zawadka 17.02.2012 13:48
suepr

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak