Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki serowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek topiony 2
szczypiorek
szynka konserwowa 5 plastrów
ser żółty 15 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki serowe

Szczypiorek drobno siekamy. Szynkę kroimy w drobne kawałki. Wszystko mieszamy z serkiem topionym (typu ementaler) i dokładnie ucieramy na jednolitą masę.

Każdy plaster sera smarujemy masą serową i zawijamy roladki. Związujemy szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak