Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka Wielkanocna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata kodowa 4 liście
rzodkiewka 6 szt
papryka czerwona 1 szt
kurczak wędzony 200 g
pomidor 1 szt
feta 100 g
oliwki zielone 20 szt
cebula czerwona 1 szt
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka Wielkanocna

1. Rozkładamy liść sałaty lodowej.
2. Rzodkiewki w plasterki.
3. Paski papryki.
4. Kurczak wędzony.
5. Pomidor w kostkę.
6. Feta w kostkę.
7. Oliwki zielone.
8. Cebula czerwona w kółeczka.
9. Całość skrapiamy odrobina soku z cytryny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babciagramolka 20.04.2011 12:15
Smakowicie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak