Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smalec nasycony

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędliny 0,5 kg
cebula biała 2 szt
jabłko kwaśne 2 szt
Kolendra cała Prymat do smaku
boczek 2 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Smalec nasycony

1. Boczek kroimy w kosteczkę, wytapiamy.
2. Dodajemy resztki wędlin z lodówki różnego rodzaju.
3. Po tym jak składniki są wytopione dodajemy startowane jabłka i cebule.
4. Przyprawiamy ziołami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zofia12 31.05.2011 11:12
ja tylko zimą lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak