Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

indyk nadziewany

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

indyk 1 sztuk
wątróbka 1/2 kg
pietruszka 1 pęczek
jajko 1 sztuk
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: indyk nadziewany

Indyka umyć, posolić. Wątróbkę i pietruszkę poszatkować, dodać jajko i masło. Taką masą nadziać indyka i wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak