Medaliony z mielonki według Agi

Medaliony z mielonki według Agi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mielonka

    6 1 cm plastrów
  • jajka

    2 sztuki
  • ser żółty

    6 plastrów
  • panierka do kurczaka prymat

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Jajka rozkłócamy ,na każdy plaster mielonki kładziemy plasterek sera,maczamy w jajku i panierujemy.Smażymy na gorącym tłuszczu często przekręcając.Medaliony osączamy na ręczniku i podajemy z ulubioną surówką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Krystyna32

09.01.2012 10:44
fajne

iza15

28.12.2011 23:01
super pomysl

AGNIESZKA144

18.11.2011 20:56
super

Izabela/bella81

30.09.2011 08:25
ciekawy pomysł

Wacław

24.09.2011 07:54
apetyczne !

Justa32

14.09.2011 09:09
fajne

ronald88

23.05.2011 14:24
smaczne

Dorota59

25.04.2011 13:05
fajne

Justyna Jussstiii

25.04.2011 10:56
super

Kuchareczekjeden

23.04.2011 20:19
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat