Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ruloniki z czekolady do dekoracji

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

polewa czekoladowa
lub polewa kakaowa

Przepis i sposób przygotowania na: ruloniki z czekolady do dekoracji

Polewę wylewamy dwumilimetrową warstwę na płaską powierzchnię.Czekamy,aż całkowicie zastygnie,wtedy nożem o szerokim ostrzu zeskrobujemy różnej rurki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 20.04.2011 14:20
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak