Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź po japońsku

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety śledziowe 60 dkg
majonez tradycyjny 6 łyżek
śmietana 3 łyżki
cebula 3 szt
ogórek kiszony 2 szt
groszek konserwowy 4 łyżki
natka pietruszki 2 łyzki
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź po japońsku

Filety śledziowe pokroić i ułożyć na półmisku. Cebule posiekać,ogórki pokroić w plasterki a jajka w ćwiartki. Majonez połączyć ze śmietaną i natką pietruszki,na filetach ułożyć cebulę,ogórki,jajka i groszek po czym polać sosem majonezowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 30.06.2012 22:36
super
misia53 06.12.2011 21:54
wiesz co dobre
malaczarna23 03.11.2011 18:57
pyszne
Juleczka20 12.06.2011 21:50
uwielbiam
Margo1 11.06.2011 10:56
nie jadłam
eduszo
eduszo 06.06.2011 09:15
Robie troche inaczej ale napewno tez pyszne.
anja3107 28.05.2011 09:33
pięknie się prezentuje ;-)
KasiaK90 22.04.2011 23:11
też lubię
Mariusz10 20.04.2011 00:20
lubię śledzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak