Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z indykiem i orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z indyka 50 dag
bulion warzywny 1/5 l
kukurydza w puszce
ananas w puszce
orzechy włoskie 3 łyżki
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z indykiem i orzechami

Mięso gotujemy w bulionie ok 25 min. Studzimy i kroimy w małą kostkę. Ananasa kroimy, orzechy siekamy. Składniki łączymy i mieszamy z majonezem.Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 08.05.2012 20:46
super
Patrycja33 04.06.2011 09:09
pierwszy raz o takiej słysze ciekawe jak smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak