Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki śledziowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety śledziowe 1 kg
ser żółty 20 dag
pieczarki marynowane 1 słoik mały
cytryna
papryka czerwona
korniszony 4 szt
cebula czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki śledziowe

Paprykę ser, cebulkę, korniszony kroimy w cienkie paski i układamy po jednym na każdego fileta. Zwijamy i spinamy wykałaczkami. Pieczarki osączamy i po jednej nabijamy na wykałaczki. Skrapiamy koreczki sokiem z cytryny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 15.11.2011 16:20
super
Olaa 25.08.2011 08:10
fajny przepis
Patrycja33 19.04.2011 16:25
mimo że nie lubię śledzi to bardzo ciekawy przepis i wypróbuje w domu
Patrycja33 19.04.2011 16:25
mimo że nie lubię śledzi to bardzo ciekawy przepis i wypróbuje w domu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak