Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grochówka na wedzonych kościach schabowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew pokrojona w kostkę
ziemniaki pokrojone w kostkę
majeranek, pieprz i sól
groch 250 łuskany

Przepis i sposób przygotowania na: Grochówka na wedzonych kościach schabowych

Gotujemy do miękkości kości schabowe, następnie wyjmujemy, wrzucamy groch, cebulkę i marchew. Następnie obrane mięso z kości. Po 60 minutach dodajemy ziemniaki i gotujemy do miękkości. Doprawiamy majerankiem solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 16.01.2012 18:51
fajna
gosia561 23.05.2011 12:11
może być niezła
Tika4444 10.04.2011 16:07
pycha
Tika4444 10.04.2011 16:06
pycha
berys18 16.11.2010 09:20
grochówka - pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak