Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolka szparagiwą i groszkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 70 dag
groszek 1 puszka
szynka 25 dag
ogórki kiszone 3 szt
majonez tradycyjny 3 łyzki
śmietana 2 łyzki
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolka szparagiwą i groszkiem

Fasolkę ugotować, wystudzić, pokroić na kawałki. Szynkę, jajka, ogórki i pomidory pokroić w kostke. Składniki wymieszać ze śmietaną i majonezem, doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 15.12.2013 09:23
na pewno smaczna
Seba 25.12.2012 00:35
fajna
Marzena34 22.06.2011 14:22
przepyszna
suzana 19.04.2011 10:02
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak