Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 5 szt
ser biały 150 g
majonez tradycyjny 30 dkg
ketchup 3 łyżki
śmietana 1 łyżka
musztarda 1 łyżka
szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

Jajka ugotować na twardo obrać, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Żółtko, ser, odsączonego tuńczyka, śmietanę oraz musztardę razem wymieszać i przyprawić. Farsz nałożyć na połówki jajek, udekorować majonezem, szczypiorkiem i keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomek14 21.06.2011 22:03
lubię jajka faszerowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak