Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z rzodkiewką.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pęczek rzodkiewki 1
pęczek grubego szczypiorku 1
majonezu 2 łyzki
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Pieprz czarny grubo mielony Prymat
jogurt naturalny 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z rzodkiewką.

Rzodkiewki zetrzeć na dużych oczkach tarki jarzynowej, szczypiorek pokroić, wymieszać z jogurtem i majonezem, doprawić do smaku. Dobrze smakuje z ziemniakami, jajkiem, kanapką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bartek8585 18.08.2012 23:01
ciekawe połączenia smaków
Grazyna0211 26.01.2012 18:12
fajny przepis musz? wypróbowa?
daria899 11.05.2011 18:27
pycha
romanrafal
romanrafal 19.04.2011 15:16
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak