Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby smażone

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

borowiki 75 dkg
smalec 12 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby smażone

Grzyby oczyszczamy, myjemy,większe kroimy i smażymy na tłuszczu z obu stron aż do zrumienia. Pod koniec doprawiamy solą i pieprzem, podajemy tylko gorące polane tłuszczem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 31.07.2011 10:37
ja mrożę i później mam jak znalazł do sosu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak