gaspacho

gaspacho

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomiodory

    4
  • cebula

    1
  • czosnek

    2 ząbki
  • oliwa

    1,5 łyżki
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • woda

    1,5 szklanki
  • bułka czerstwa

    1 łyżka
  • papryka

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory po obraniu ze skórki podzielić na mniejsze części. Dodać ogórek, cebulę, czosnek, bułkę, oliwę i sok z cytryny. Wszystko razem zmiksować. Dodać wodę i ewentualnie doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat