Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie w oleju 1 słoik
pieczarki 1/2 kg
cebula szt
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
Majeranek suszony Prymat 1 łyżeczka
pieprz
sól
olej do smażenia
Bazylia suszona Prymat 1 łyżeczka
oregano 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z pieczarkami

Cebule pokroic w piórka i usmażyć. Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć. Wystudzić, wymieszać, dodać pokrojone w paski śledzie, przyprawy i koncentrat pomidorowy. Wymieszać i wstawić do lodówki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 08.10.2013 19:43
świetne śledziki
Ada-Gaba 10.01.2013 07:26
ciekawy przepis
Marzena34 01.05.2011 22:52
fajne połaczenie
patusia 18.04.2011 13:37
Fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak