Składniki:
gęś | 1 szt |
słonina | 8 dag |
tłuszcz do smażenia | 6 łyżek |
cebula | 3 szt |
mąka | 4 łyżki |
wino czerwone wytrawne | 2 kieliszki |
sól | do smaku |
kapusta biała | 1 szt |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
gęś | 1 szt |
słonina | 8 dag |
tłuszcz do smażenia | 6 łyżek |
cebula | 3 szt |
mąka | 4 łyżki |
wino czerwone wytrawne | 2 kieliszki |
sól | do smaku |
kapusta biała | 1 szt |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: