Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa rzodkiewkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 4 pęczki
ziemniaki 4 szt.
masło 2 dag
bulion warzywny 1 litr
śmietana 1 mała
rzeżucha 1 garści

Przepis i sposób przygotowania na: zupa rzodkiewkowa

Ziemniaki i rzodkiewkę kroimy w kostkę,dusimy na rozgrzanym maśle i wlewamy bulion gotujemy 20 min. i miksujemy.Zupę wlewamy na talerze,i dekorujemy śmietaną oraz rzeżuchą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 17.04.2011 09:23
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak