Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op
ser żółty
jajko 1
keczup
majonez
musztarda

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Ciasto francuskie pokroić w prostokąty.Parówki zawinąć w plasterek żółtego sera, a następnie w ciasto francuskie.Jajko roztrzepać i posmarować nim ciasto. Piec ok 10-15 mni w temp. 220 stopni. przed podaniem polać keczupem, majonezem i musztardą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka137 16.04.2011 22:40
smacznie wyglądaj
halina17 16.04.2011 13:22
lubię takie parówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak