Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne zapiekane z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser ementaler 100 g
pieczarki 250 g
sól do smaku
masło w/g uznania
filet z dorsza 800 g

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne zapiekane z pieczarkami

Filety opłukać ,podzielić na kilka porcji,posolić,pieczarki obrać ,pokroić na cienkie plasterki i podsmażyć na maśle,następnie w naczyniu posmarowanym masłem ułożyć filety i obłożyć je pieczarkami,następnie plasterkami sera i wstawić do piekarnika i zapiec około 40 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Nina7 16.04.2011 09:05
może być smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak