Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta wiosenna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 25 dag
śmietana 3 łyżki
rzodkiew 1 pęczka
ogórek 1 mały
szczypiorek 1 łyżka
koperek 1 łyżka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: pasta wiosenna

rzodkiewkę umyć pokroić w paseczki ogórki obrać pokroić w kostkę posiekać zieleniznę twaróg rozetrzeć ze śmietan ą dodać wszystkie składniki i przyprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak