Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krakersy z pasty śledziowo jabłkową

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

krakersy 1 paczka
filety śledziowe 40 dag
jabłka 20 dag
masło 5 dag
pomidor 1 sztuka
natka pietruszki 1 łyżka
koper 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: krakersy z pasty śledziowo jabłkową

wymoczyć śledzie jeśli są zbyt słone z umytych i obranych jabłek wydrążyć gniazdka nasienia miąższ pokroić i razem ze śledziem przepuścić przez maszynkę dodać masło i wszystko utrzeć na jednolitą masę szprycą do tortów wyciskać małe elementy dekoracyjne na krakersy i układać na tacy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak