Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z mięsa i jajek

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczeń wołowa 10 dag
cebula 1 sztuka
olej 1 łyżka
Gałka muszkatołowa mielona Prymat 1 szczypta
majeranek 1 szczypta
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
masło roślinne 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z mięsa i jajek

kawałki pieczeni pokroić w plastry cebula przyrumienić na oleju wystudzić następnie wraz z jajkami przepuścić przez maszynkę utrzeć z łyżką masła roślinnego przyprawić do smaku gałkę majeranek i solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak