Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z ryby wędzonej i twarogu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 250 g
śmietana 2 łyżki
ryba wędzona 700 g
jaja 5 szt
musztarda 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z ryby wędzonej i twarogu

Rybę wędzoną obrać ze skóry i ości,jaja ugotować na twardo.Rybę,jaja i ser przepuścić przez maszynkę,do masy dodać sól,musztardę,dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak